Skip to content

Voor oraties, promoties, congressen, symposia en andere evenementen is Monique Shaw de eventfotograaf die u zoekt. Met haar jarenlange ervaring legt zij uw unieke momenten vast en wordt de universitaire promotie of het bedrijfsjubileum vereeuwigd.

UW FOTOGRAAF VOOR PROMOTIES, ORATIES EN EVENEMENTEN

Als eventfotograaf verzorgt Monique in de regio Leiden, Amsterdam en Den Haag fotografie tijdens speciale evenementen. Gaat u promoveren of organiseert u een evenement, congres of viert u een jubileum? Zet Shawfotografie in. Monique zorgt voor een verbluffend resultaat.

Het maken van een mooie sfeerreportage is een specialisme: het vereist de juiste apparatuur, vaardigheid, ervaring en instelling.  Monique is daar als professional dagelijks mee bezig. Ze is actueel en up-to-date.

TIPS VOOR EVENTFOTOGRAFIE

Met de ondernemer denk ik graag mee hoe het bedrijf in beeld gebracht kan worden. Denk vooraf na over wat belangrijk is. Hierbij een aantal tips voor eventfotografie:

  1. Maak een draaiboek of overzicht van de belangrijkste tijdstippen voor fotografie.
  2. Geef bezoekers aan dat zelf foto’s maken niet nodig is. Zo voorkom je dat iedereen met zijn mobiel in de lucht ‘hangt’.
  3. Zijn de foto’s snel nodig voor persbericht, social media of andere activiteit. Shawfotografie zorgt dezelfde dag nog voor een selectie foto’s.
  4. Bij grote evenementen komen wij graag met 2 fotografen, zodat niks gemist wordt.
  5. Zorg voor 1 aanspreekpunt naar de fotograaf.
  6. Zorg (of controleer) het licht op de plaats waar de spreker staat. Vooral beamerlicht kan onverwachts voor vreemde kleuren zorgen.

PRIJZEN VOOR EVENTFOTOGRAFIE

De eventfotografie tarieven van Monique Shaw zijn transparant en helder voor u als opdrachtgever! U betaalt per opdracht. Na kennismaking maak ik een duidelijke offerte. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Naast eventfotografie fotografeert Monique Shaw ook regelmatig portrettenreizenzakelijk en lifestyle.

REFERENTIES

Back To Top