Skip to content

Dierbare momenten? Monique legt mensen, wensen en trends vast en is daarmee de lifestyle fotograaf uit Leiden. Voor zowel bedrijven als particulieren maakt Shaw verrassende beelden.

LIFESTYLE FOTOGRAFIE

Een bedrijf is meer dan het vastleggen van een bedrijfspand. Uitstraling en strategie is in beeld goed over te brengen. Spannende en moderne foto’s van uw bedrijfsprocessen en visie is een kunst apart. Monique Shaw is daarin zeer bedreven. Als styliste weet zij als geen ander hoe ze dat bewerkstelligen.

Vastleggen van uw interieur en processen op een opvallende wijze?

PERSOONLIJKE LIFESTYLE FOTOGRAFIE

Geen bruiloft zonder fotograaf die ontspannen en doeltreffend haarscherpe beelden maakt  Als mensen-mens is Monique een prettige fotograaf. Een die niet in de weg loopt en niet opvalt, maar daardoor de mooiste beelden maakt. Met kijk op techniek, lichtval en het moment verrast Monique velen met haar persoonlijke fotografie.

LIFESTYLEFOTOGRAFIE IN LEIDEN, DEN HAAG EN NOORDWIJK.

Bij Monique gaat het nooit om de kosten, maar om een verbluffend mooi en haarscherp resultaat. Wij rekenen een normaal tarief. Graag brengen wij een offerte uit voor uw opdracht en wensen.

Aparte foto van uw partner/dochter/schoonzoon? Met of zonder styling/visagie? Dit kan in de vorm van een cadeaubon voor een fotoshoot in de studio of op locatie.

REFERENTIES

Back To Top