Skip to content

Een portetfoto is uw visitekaartje. Monique Shaw brengt ruim 20 jaar bekende Nederlanders, lokale helden en gewone mensen in beeld. Op een unieke, opvallende wijze: zo natuurlijk mogelijk. Haarscherp. En passend bij wie je bent.

WAAR MAAKT U EEN ZAKELIJKE PORTRETFOTO?

Met ruim 20 jaar ervaring weet Monique in de regio Den Haag, Leiden, Amsterdam of verder in de Randstad en daar buiten de meest unieke plekken voor uitstraling die bij u past.

  1. Bent u een kleurrijk persoon, creatief en vol inspiratie. Monique neemt u graag mee naar inspirerende locaties.
  2. Denkt u buiten kaders, gelooft u in vrijheid en openheid. De zee & de duinen in Noordwijk en Katwijk passen hierbij.
  3. Geboren en getogen in Leiden? Blijf bij u roots en wij brengen u in beeld bij herkenbare plekken in Leiden.
  4. Voor een mooi statig portret is ook de studio van Monique een mogelijkheid.
  5. Sportief, anders en een beetje verfrissend. Neem een attribuut mee en we maken het net even anders.

EEN HAARSCHERP PORTRET.

De mens achter uw bedrijf laten zien? Portretten van alle medewerkers? Monique Shaw maakt ieder gezicht bijzonder. Van een beetje gek tot ultiem zakelijk. Samen zoeken we een locatie die past bij de uitstraling die noodzakelijk is.

Naast portretten maakt Monique ook regelmatig complete bedrijfsreportages waarbij het team kan worden vastgelegd voor websites of LinkedIN. Ook tijdens evenementen zorgt Monique voor sprekende actuele portretten. Maak meteen een afspraak.

KOSTEN VOOR PORTRETFOTOGRAFIE IN DE RANDSTAD

Bij Monique gaat het nooit om de kosten, maar om een verbluffend mooi en haarscherp resultaat. Wij rekenen een normaal tarief met daarbij voldoende foto’s om te gebruiken. Graag brengen wij een offerte uit voor uw opdracht en wensen. Direct aanvragen

REFERENTIES

Portrait Photgraphy
Back To Top